Sztuka Barmańska
Wednesday, December 2, 2015
„The Ultimate Cocktail Serve” - kurs barmański według autorskiego programu Jacka Pełki
›
Już 7 grudnia gorąco i serdecznie zapraszamy wszystkich do Bytomia na kurs barmański według autorskiego programu Jacka Pełki: „The...
1 comment:
Thursday, October 22, 2015
Barman Witold Pietranik - "Szef: (to) dobry biznesmen z dystansem do branży, zostawiający wolną rękę i co ważne, odpowiedzialność za lokal - pracownikom, interweniujący jedynie w sprawach finansowych"
›
Twój idol? Bez wątpienia Dale DeGroff. Człowiek, który przywracając w latach '80 klasyczne, mocno zapomniane cocktaile dostoso...
Friday, September 4, 2015
1 człowiek = wiele pasji - Michał 'OSA' Ossowski
›
Dekorator i projektant wnętrz, fotograf, doradca gastronomiczny, sushi master, classic & flair tender, barista. Sz.B. Opowiedz...
Tuesday, July 14, 2015
›
Adam Karkowski wynalazca z Siemianowic, swoje pomysły przekuwa na złote sztabki. Każda rzecz, która powstaje spod jego ręki, nie tylk...
1 comment:
Thursday, March 26, 2015
Andrzej Rachwalski: "Barmani szybciej rozwijają się od Gości, i zapominają o tym, że to Oni są dla Gości, a nie Goście dla Nich".
›
Jako znany szkoleniowiec w PL i za granicą, na wpół Holender i Polak. Ostatnio opowiadałeś na szkoleniu w Katowicach o Body languag...
Wednesday, March 11, 2015
Lód – minerał z gromady tlenków o wzorze chemicznym H2O. Jest to stan stały wody. Rozmowa z Adamem Piaśniewskim / Ostre Cięcie
›
Lód powstanie gdy obniżymy jego temperaturę poniżej zera stopni Celsjusza to banalne. Mimo, że woda występuję powszechnie w przyrodzie...
Thursday, February 19, 2015
"Kształtowanie dobrych nawyków oraz szkolenie najlepszych z najlepszych" Damian Rebeta / Akademia Sztuki Barmańskiej
›
Pracuję czynnie w branży gastronomicznej już ponad dziesięciu lat, cieszę się sympatią oraz zaufaniem wielu osób, z którymi przez ten ...
2 comments:
Home
View web version